Skip to content

Ferran Martínez (Unidos Podemos) demana al PSOE que resolga “la seua bipolaritat a l’hora defensar als valencians” després de la moció del Corredor Central

El senador d’Unidos Podemos i membre d’Aprofundir el Canvi, Ferran Martínez, ha criticat la moció presentada pel Partit Popular i el Partit Socialista on es demanava l’acceleració de la construcció del Corredor Mediterrani amb una ramificació central –de Saragossa a Algeciras- més important econòmicament que el traçat d’Almeria fins a França, passant per València.

“El Partit Socialista té un problema de bipolaritat. És absolutament inexplicable que un dia després de l’acte del 25 d’abril per reivindicar finançament i inversions justes per al nostre territori impulsat pel President Ximo Puig, es presente aquesta iniciativa al Senat, on tenen a l’antic President Joan Lerma”, considera Ferran Martínez, portaveu econòmic d’Unidos Podemos al Senat, qui ha esmenat i evitat que la moció anés endavant.

“El Partit Socialista ha de resoldre eixa bipolaritat per defensar els interessos del valencians, decidir quin model de país vol i com s’encaixa ahí la Comunitat Valenciana, si aposta per un país amb infraestructures descentralitzades, o per la continuïtat d’un model radical. Mentre no ho faja, i reivindique unes coses a València però les oblide al entrar a la M30, serà incapaç d’encapçalar el canvi a casa nostra perquè estarà en una crisi de legitimitat davant la ciutadania”, afegeix el també membre de la iniciativa Aprofundir el Canvi per la 2a Assemblea Ciutadana de Podem.