Skip to content

1. Protecció de dades personals

Als efectes previstos a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, se t’informa que les dades personals proporcionades s’incorporaran al fitxer denominat “Adhesions” que l’Associació Cultural La Lluita (Avinguda de la Marina Alta 79 2n, 03740, Gata) ha obert per recollir els suports al manifest Actualitzar Podem, aprofundir el canvi.

Aquest escrit té l’objectiu d’informar-te de l’ús que farem de les teues dades personals. Les teues dades no seran transmeses a tercers ni a òrgans públics, amb l’excepció de quan la llei ho establisca com a obligatori.

Si marques l’opció “Signe la crida” acceptes la visibilització de les teues següents dades personals: “Nom, cognoms, municipi i càrrec/professió” en la web aprofundirelcanvi.info. Així mateix, si marques l’opció “Vull rebre més informació” acceptes que l’Associació Cultural La Lluita es comunique amb tu mitjançant e-mail per informar-te sobre les pròximes convocatòries o activitats que puguem organitzar.

Així mateix, confirmes que les dades emprades són verídiques, exactes i actualitzades.

2. Per donar-te de baixa

Malgrat l’acceptació, tens dret a eliminar les teues dades del fitxer “Adhesions” declarat per l’Associació Cultural la Lluita a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per a fer-ho, hauràs d’escriure un e-mail a aprofundirelcanvi@gmail.com indicant que desitges eliminar informació del nostre fitxer, explicant quina és la informació a suprimir, adjuntant una fotocòpia del teu DNI.

3. Acceptació de les condicions generals

En marcar la casella “He llegit i accepte les condicions” declares haver llegit aquest avís i estar conforme amb el seu contingut.