Skip to content

Aprofundir el canvi organitza diumenge la seua 1a trobada autonòmica per presentar els esborranys

Després de les seues trobades territorials descentralitzades en 5 punts del País Valencià, ara la iniciativa “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” ha organitzat un 1r acte de convocatòria autonòmica on es presentaran els esborranys dels documents per a la 2a Assemblea Ciutadana Valenciana i es debatrà sobre el millor equip per dirigir Podem en el futur.

Apunta’t al dinar ací

L’acte començarà a les 13h amb un primer bloc d’intervencions per presentar la iniciativa i el procés dibuixat de cara a la 2a Assemblea Ciutadana Valenciana. A les 14h hi haurà un dinar popular on es pot apuntar qualsevol persona amb interès i a les 16 h començarà el bloc de debat sobre els esborranys dels documents, sobre els reptes futurs de Podem i sobre el millor equip per dirigir Podem al futur, un equip que es configurarà mitjançant unes primàries pròpies de “Actualitzar Podem”.

Amb aquesta convocatòria, “Actualitzar Podem, Aprofundir el canvi” inicia la fase final de desenvolupament dels seus esborranys, que es va iniciar el passat 9 de març en 5 debats per diferents punts del País Valencià, però durant la setmana que ve encara es podran realitzar esmenes als esborranys. A més, també suposa l’inici del procés per configurar l’equip d’ “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” per a la 2a Assemblea Ciutadana Valenciana, ja que la setmana que ve qualsevol persona amb desig de formar part de l’equip podrà presentar-se per al procés de primàries de configuració de la llista.