Skip to content

Aprofundir el Canvi ofereix diàleg per buscar acords de documents i participar en les primàries per conformar la llista

Davant els rumors generats al voltant de la configuració de les llistes per a la 2a Assemblea Ciutadana Valenciana de Podem, des de la iniciativa “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” tendim la mà a la resta d’iniciatives i sensibilitats per buscar acords de transaccions entre documents i per participar del nostre mètode de configuració de la candidatura, basat en unes primàries prèvies on la militància trie i ordene les persones que es presentaran per conformar la nova direcció de Podem.

L’objectiu del procés dibuixat per “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” sempre ha sigut unir a la militància de Podem amb un debat polític participatiu i transparent. Els documents s’han elaborat a partir de 10 trobades pel País Valencià i un sistema de recollida i votació d’idees on s’han recollit més de 50 propostes. Este diumenge presentarem els nostres esborranys, iniciarem un procés de transaccions amb la resta d’iniciatives i buscarem llistes conjuntes amb aquelles sensibilitats amb qui compartim projecte per a Podem.

Després de vore compatibilitats en el projecte polític i organitzatiu, desitgem elaborar una llista conjunta amb eixes iniciatives mitjançant un sistema de primàries on siga la militància qui trie i ordene les persones que han de conformar l’equip d’ “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi”; inclosa la persona que aspire a ocupar la posició de la Secretaria General.