Skip to content

Aprofundir el canvi dibuixa un procés participatiu en 4 fases per tindre llestes les seues propostes el 17 d’abril

Aprofundir el canvi, la iniciativa que va recollir més de 500 adhesions per a la 2a Assemblea Ciutadana Valenciana de Podem, ja ha traçat el procés participatiu amb el qual espera redactar els documents per al congrés de Podem amb les millors aportacions de tota la militància de Podem en el territori valencià. El procés es divideix en 4 fases i hauria de tenir els documents llestos el dilluns 17 d’abril.

El procés va començar el passat 14 de febrer, amb el llançament de la crida que va rebre més de 500 adhesions. Les trobades per comarques per analitzar els reptes polítics de Podem organitzats fa una setmana es consideren la fase 1; la fase 2 tindrà lloc els dies 24, 25, 26 i 27 de març, amb noves trobades on s’escolliran 2 representants per comarca per conformar Grups de Redacció de documents. A partir d’eixes trobades qualsevol persona podrà enviar les seues propostes per als documents mitjançant una eina telemàtica i un sistema d’aprovació automàtica a partir del 66% de suports rebuts. El 9 d’abril haurien d’estar llestos els esborranys de documents, que aleshores seran sotmesos a una setmana més d’esmenes que podran ser redactades per qualsevol persona i votades pel total de les persones que participen d’Aprofundir el Canvi. El 17 d’abril haurien d’estar ja aprovats els documents definitius.

Amb aquest procés, les persones impulsores d’Aprofundir el Canvi desitgen desenvolupar durant 2 mesos un debat democràtic, transparent, participatiu i eficient sobre els reptes de Podem, i desenvolupar amb ell els documents que esperen siguen els nous estatuts de Podem després de la 2a Assemblea Ciutadana Valenciana.

4 Replies to “Aprofundir el canvi dibuixa un procés participatiu en 4 fases per tindre llestes les seues propostes el 17 d’abril”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.