Skip to content

Aprofundir el Canvi celebra la seua primera trobada autonòmica per “actualitzar Podem i convertir-nos en dirigents del canvi valencià”

La iniciativa “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” ha celebrat este diumenge la seua 1a Trobada Autonòmica per presentar els continguts dels esborranys de les seues propostes polítiques i organitzatives per a la 2a Assemblea Ciutadana Valenciana i debatre sobre com encarar Podem en els pròxims anys.

“Necessitem actualitzar Podem per convertir-lo en l’actor dirigent del canvi valencià. Estem en una fase de certa ambigüitat al nostre territori, amb l’Acord del Botànic vam acabar amb més de 20 anys de govern del PP, però ara estem veient una indefinició en el Govern per dibuixar un nou model de societat valenciana del benestar”, ha explicat durant l’inici de la trobada Antonio Estañ, un dels membres impulsors de la iniciativa. “Davant eixa indefinició, Podem s’ha de convertir en el dirigent del canvi valencià i marcar els debats i les polítiques necessàries per evitar que el Partit Popular puga tornar a guanyar eleccions, hem de convèncer a més gent que tenim una model social millor que el dibuixat pel PP” .

Els esborranys polítics i organitzatius d’ “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” es presentaran el dia 10 d’abril i des del dia 11 fins al 27 hi haurà temps per buscar transaccions amb altres iniciatives presentades per a la 2a Assemblea Ciutadana Estatal. A més, fins al 16 d’abril es podran presentar candidatures per a les primàries organitzades per configurar la llista, on esperen que participen portavòcies i referències d’altres iniciatives amb qui s’arriben a acords en els documents.